piątek, 14 lutego 2014

Sałatka z grillowaną gruszką, serem camembert i dressingiem malinowym



W sam raz na wyjątkowy wieczór :)



Składniki:




Na talerzu rozkładamy świeże liście szpinaku. Pomidora i truskawki kroimy w kostkę i układamy na szpinaku. Migdały prażymy i dodajemy do sałatki. Gruszkę obieramy, kroimy w plastry i grillujemy na patelni grillowej z obu stron do zrumienienia. Gotową przekładamy na sałatkę i układamy na niej plastry sera camembert. Całość polewamy aromatycznym dressingiem malinowym. Smacznego!

Walentynki - czym TO się je?

2 komentarze:

  1. Wyglada swietnie! I zawiera moje zdecydowanie najulubiensze rzeczy! Zapamietuje!
    :)

    Jest mi bardzo milo, ze znalazlas czas udzial w akcji!
    Kasia
    www.lejdi-of-the-house.bloog.pl

    OdpowiedzUsuń
  2. Nic więcej nie potrzeba...idealne danie dla dwojga...GRATULUJĘ...
    Z pozdrowieniami,
    Jagódka

    OdpowiedzUsuń